Mijn Coaching

Als jij behoefte hebt aan één op één coaching kan dit zowel vóór als na de ceremonie.
We bespreken jouw voorkeur voor online coaching of in mijn praktijk en de frequentie van de afspraken stemmen we af op jouw behoefte.
Tijdens de intake van een halfuur maken we kennis en kiezen we welke methodiek en volgorde het beste bij jou past.
Tijdens onze coaching sessies ben ik een klankbord en luisterend oor en mogen al jouw emoties er zijn. Dit zijn belangrijke momenten voor de rouwverwerking. Aanvullend zijn er workshops om samen met lotgenoten op een creatieve manier je herinneringen vast te leggen. Je kunt jouw herinneringen en verhalen die jij wilt vertellen op jouw manier vastleggen. Bijvoorbeeld door een herinneringskussen te maken, een herinneringsboek, of een schilderij; het gaat erom dat het bij jou past.

Je kunt er thuis verder aan werken, op jouw tempo in je vertrouwde omgeving. Ik kan je daar ook individueel in begeleiden. Op deze manier sta jij centraal in jouw rouwproces. Het zijn jouw herinneringen, gevoelens en emoties en jij kiest zelf met wie je het eindresultaat wilt delen.

Op deze manier krijg je veel zelfinzicht in jouw rouwproces en ik begeleid je hierbij. Het einddoel is het dat er weer lichtpuntjes zijn en dat je met hoop naar de toekomst kunt kijken. Er is weer ruimte voor plezier en genieten van mooie momenten.

Hoe waardevol is jouw eigen inzet aan het einde van dit traject? Geloof me, die is enorm en niet in woorden uit te drukken. Je mag het zelf ervaren na de ceremonie en/of wanneer jouw ceremonieboek klaar is.

Wanneer je wilt verwerken
is het goed eerst de pijn te voelen
Heling overwint de pijn
dat is zoals de dingen zijn